Få foreviget de bedste øjeblikke fra nyfødt baby til livlig krabat. Erfaren fotograf med stor ekspertise i at følge og aflæse små børns initiativer, giver de bedste billeder med glimt i øjet. Fotograferingen forgår i trygge rammer og med stor tålmodighed, hvor kontakten til det enkelte barn er vigtig og hvor tillid og glæde vil præge det endelige resultat. Alle billeder bliver lagt på USB stik og derefter samarbejdes på netop det at finde de bedste billeder.

Bryllup fotografering   En uforglemmelig dag som er værd at forevige. Tilbuddet om en erfaren og seriøs fotograf som er med hele dagen til at fange de store øjeblikke, såvel som de små sjove stunder imellem. Fotografen er med lige fra forberedelsen på dagen og kirken, samt festen bagefter. Vælg imellem fotografering og billederne på cd-rom, eller få en hel pakke med fotografering og smukt redigerede billeder leveret som bog trykt i høj kvalitet.

Få foreviget hele konfirmationsdagen med fotograf der følger dagen fra kirke til fest. Med stor erfaring og særligt øje for detaljer, stemninger, æstetik, lysindfald m.m. kan den særlige dag dokumenteres med stemningsfulde billeder der skaber minder for livet fra den smukkeste dag med ritualer, taler, fest og glædestårer. Alle billeder bliver lagt på USB stik og derefter samarbejdes på netop det at finde de bedste billeder.

Få foreviget den fantastiske udvikling og særlige glød der opstår under graviditeten med fotoshoot i trygge rammer hos erfaren fotograf. Der lægges vægt på æstetik og naturlige billeder, hvor der arbejdes med lys og skygge i et samarbejde omkring de rigtige vinkler og stillinger. Tålmodighed og stor erfaring i at vejlede modellen vil være med til at få den stemning og udtryk som ønskes. Alle billeder bliver lagt på USB stik og derefter samarbejdes på netop det at finde de bedste billeder.

 

error: Desværre